2013 Őszi megjelenések

Csapjunk is a közepébe, és lássuk miket ajánlok én a friss megjelenésekből;

Kezdjük rögtön egy már megjelent lemezzel, de mivel nekem az egyik személyes kedvencem így itt a helye 🙂 2 hete már megjelent Goldfrapp – Tales of Us egészen kiválóan sikerült lemeze. Ezzel végső soron megerősítést nyert az új írány, az electro – szintipop vonaltól teljesen elkanyarodtak az álmodós, már már filmzenés melankólia felé. Teszik viszont ezt olyan profi és érzelem dús módon, hogy nem lehet rájuk haragudni.

Néhány nap és a Polydor jóvoltából megjelenik Sting – The Last Ship nagylemeze, amelyik immáron a 11. a sorban. Sting jó nagy szünet után (10 évvel ezelőtt jelent meg előző sorlemeze a Sacred Love) jelentkezik ismét nagylemezzel. Az inspirációt egy a Broadwaye-en 2014-ben ugyanezzel a címmel debütáló darab szolgáltatta.

Szintén szeptember végén érkezik a Dream Theater azonos című 12. sorlemeze. A második lemez amelyen Mike Mangini dobol, ám ezúttal a kreatív írásban is részt vett. Petrucci szerint; “Úgy érzem, hogy ezen a lemezen hallhatjuk az igazi Mike Mangini-t megkötések nélkül. Az igazi őt, minden kreativitásával, ötletével és döntéseivel. Ember, ez a srác egy állat!” Dupla LP, 180g, 9 szám, nagyon várós!

Hogy végleg anyagi romlásba kerüljek arról az új Clannad lemez gondoskodik (Nadúr), ami a 98-as Grammy díjas Landmarks óta az első új anyag. Ráadásként az eredeti 5 tag felállással. http://www.youtube.com/watch?v=eenAJPSJBIA

Szeptember utolsó napjára van datálva Justin Timberlake új lemeze a The 20/20 Experience – 2 of 2. Az RCA gondozásában megjelenő lemezen 11 új dal hallható.

Októberben színes, újrakevert, 180g, 1000db-os limitált kiadásban vehetjük meg a Nazareth első két studió lemezét [Nazareth (1971) és Exercises (1972)].

Hihetetlen de a Motörhead idén már a 21. nagylemezét adja ki. A banda több mint 30 millió eladott lemezzel a háta mögött indítja utjára az Aftershock címmel érkező nagylemezt valamikor Október végén, November elején. Eredetileg 2013 közepére volt tervezve a megjelenés de ezt többször is eltolták, most végre úgy néz ki, hogy tényleg kézbe vehetjük a lemezt.

7 év után új lemezzel jelentkezik Elton John is. A The Diving Board címet viselő nagylemez 12 új számot és 3 zongora közjátékot tartalmaz (utóbbiak Dream címmel szerepelnek a lemezen). Sir Elton John csak annyit mondott az új lemezről “Erre a lemezre minden összeálllt. A The Diving Board elkészítésére vártam már évtizedek óta”. Hááát, meglátjuk, hogy hallgatóknál is összeállt-e annyira.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.