AC/DC – Rock or Bust – December 1

A ‘Rock Or Bust‘ 6 év után a banda első stúdió lemeze 11 új számmal. (Egyébként pedig a 16. nagylemez). Ez lesz az AC/DC eddigi legrövidebb lemeze – kevesebb mint 35 perc tömény rock. A 2008-as ‘Black Ice’ lemez – bár sokan fanyalogtak – végül is elég jól sikerült és mindenképpen jól fogyott, hiszen 31 országban szerepelt az eladási listák élén és közel 8 millió példányt adtak el belőle.

Sajnos egy szomorú hír is kapcsolódik a lemezhez – ez lesz a banda első lemeze az alapító tag Malcolm Young nélkül, aki komoly betegsége miatt először csak szüneteltette az együttes felé való kötelezettségeit, majd mint utóbb kiderült a vártnál súlyosabb betegség miatt (a gitárosnál demenciát diagnosztizáltak) Malcolm otthagyja az együttest. A ‘Rock or Bust’ anyagon így Angus és Malcolm unokaöccse Stevie Young játszik a gitár szekcióban.

Az album speciális borítót kap, amelyet mozgatva az AC/DC logó felrobban. EU kiadás: 180g Audiophile Virgin Vinyl, gatefold, Sony Music. Ára: 6.990 Ft már előrendelhető!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.