Bugle2 Phono kickstarter project

Ismét egy érdekes Kickstarter projectről szeretnék beszámolni. (Aki nem tudná a kickstarter egy olyan portál ahol ötletekhez lehet támogatókat szerezni – a támogatással jelzed, hogy te fizetnél az eszközért és ha összejön a kívánt szám akkor megterhelik az összeggel a kártyádat – amennyiben nem jön össze a kitűzött cél akkor nem. A támogatásnak különböző fokozatai vannak az egyszerűtől – ahol többnyire tényleg csak támogat az ember – egészen az exkluzív ajándékokig bezárólag.)

Aki kicsit is szokott phonok után nézelődni, esetleg érdeklődik a DIY (készítsd magad) szerkezetek után az előbb – utóbb biztosan belefut Jim Hagerman nevébe. A hifisták (és főleg a DIY mozgalom) körében elég nagy megbecsülésnek örvend nagyon jó elektronikáival, amelyek között több phono erősítőt is találunk, az egészen olcsótól a több ezer dollárosig. Közös jellemzőjük az árukat bőven meghaladó jó hangzás.

Hagerman ezúttal a Kickstarter oldalát (és minket) hív segítségül az olcsó Bugle2 phono gyártásához. 16.000 USD a kitűzött összeg – ebből már 12.700 USD összejött és még 16 nap van hátra. Ami érdekes, hogy 100 USD támogatásért cserébe megkapjuk alkatrészekben a Bugle2-t amit utána otthon mi magunk szerelhetünk össze. Akinek nem a legjobb barátja a páka az pedig 150USD felajánlása esetén a komplett összeszerelt eszközt kapja meg. Érdemes lehet elgondolkodni rajta – egészen biztos vagyok benne, hogy ebben az esetben is egy lényegesen jobb phonot kapunk mint a befizetett 150USD. Saját részre nekem jelenleg egy Cornet2 van összeszerelés alatt, természetesen ha elkészül beszámolok arról is.

A proejct itt található – komplett leírással és egy prototípussal egyetemben: http://www.kickstarter.com/projects/1907446723/bugle2-a-diy-phono-preamp

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.