Depeche Mode reissue

A Depeche Mode azon együttesek közé tartozik amelynek jó beszerezni a sorlemezeit vinylen. Ha van is közöttük 1-2 gyengébben sikerült lemez (megoszlanak a vélemények arról, hogy melyek ezek), még azok is a bőven élvezetes kategóriába tartoznak. Jó birtokolni a lemezeiket! Jó hallgatni őket! És jól fogynak! 🙂 Nem csoda hát ha az évek folyamán számos újrakiadással találkoztunk már Depeche Mode fronton, hol jobban hol kicsit rosszabbul sikerültekkel is. Ezúttal a Some Great Reward, Black Celebration, Music for the Masses, Songs of Faith and Devotion, Violator és az Ultra című lemezek kerülnek terítékre 180g Audiophile formában. Nyár elején csatlakozik ehhez a sorhoz a Exciter lemezük is.

Update: Noh egy másik kiadói listával együtt átnézve jön az összes 🙂 Ahogy nézem nem a megjelenéskori időrendben hanem valami furcsa összevisszaságban. Az biztos, hogy Február és Június között gyakorlatilag az összes sorlemezt a kezünkben tudjuk új kiadásban, meglehetősen baráti 20 USD/db áron. Itthoni árazást még nem tudok, ez ügyben érdemes a Melodycentert és a facethemusicot keresni. [Ha arra jártok és szóltok nekik, hogy olvassátok a blogomat azt megköszönöm!] 🙂 Végre nem kell egy meglehetősen ritkán felbukkanó jó állapotú Violator lemezért egy rakat pénzt fizetni! 😀

Update2: Árazással kapcsolatban – a facethemusicnál 5500Ft és 9000Ft között mindenféle kiadás megtalálható szóval még választhattok is!

3 comments to Depeche Mode reissue

 1. facethemusic szerint:

  Hello Naru,

  Árazást még nem tudsz??? Akkor nem jártál eléggé utána a dolgoknak 🙂

 2. Tóth László szerint:

  A Music On Vinyl kiadványok az eddigi tapasztalataim szerint biztos nem lesznek rosszak. Bár én nem ezt a stílust gyüjtöm, de tudom hogy a fanok nagyon keresik az “autentikus” hangzású DM lemezeket.Nos talán ezek majd erősen közelítik. A korábbi utánkiadásokra többen panaszkodtak.

  • admin szerint:

   Nekem meg gyak mindegyik megvan – legfeljebb átvizsgálom, hogy melyik eredeti nyomás a viseltes és abból beszerzek egy újat is… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.