Jean-Michel Jarre – Oxygene 3 és a Pakk

December 2.-án – pontosan 40 évvel az első, és korszakalkotó Oxygene megjelenése után – végre megjelent a harmadik tétel, az eldurvult megnevezések mesterétől, Oxygene 3 néven. A melódiák természetesen ott folytatódnak ahol a második felépítményben végük szakadt, azaz Oxygene Part 14-20-ig.

img_0240

Hogy az örömünk ne legyen felhőtlen, az eddig vinylen még nem kapható 2. rész ezúttal is csak az Oxygene Trilogy Pack elnevezésű össznépi örömben lesz beszerezhető. (Tudja a Sony, hogy mitől döglik a légy – meg, hogy kell útálókat szerezni). Amíg az Oxygene 1 és 3 vinylen is teljesen kellemes, sőt már-már baráti áron beszerezhető addig a 3-ért együtt már bőven 30e forint felett kell leszurkolnunk. (Amit úgy is nézhetünk, hogy a kiadó úgy volt vele, hogy akinek kell a második az fizessen soooookkal többet mint külön az 1-3. – perverzek!)

digipack-solo

Node, hogy ne (csak) rinyáljak; a publicitást ezúttal a Part 17 kapta meg mint fő tétel. (és nem főtt étel…)

Bár, hogy őszinte legyek, nekem egy lelkes rajongó által készített cover változat jobban tetszik, pont ott tesz kicsit többet hozzá ahol az eredetit laposnak érzem (ritmus szekció).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.