Némi friss megjelenés

Aminek én személy szerint nagyon örültem az az Evanescence – Fallen (10th Anniversary) vinyl kiadása, így végre beszerezhettem a dark rock / gothic rock egy jeles képviselőjétől is a (szerintem) legjobban sikerült albumát. Sajnos élek a gyanúperrel, hogy nem kotorták elő az eredeti mastert, hanem a CD-hez felhasznált verziót tolták fel a vinylre – legalábbis nem mondanám, hogy olyan felejthetetlenül szól. Az albumból egyébként világszerte 17M fogyott, hogy miért csak most jött ki vinylen az számomra rejtély – persze jobb későn mint soha. Az árazásával nem lehet gondunk hiszen itthon is bekúszott a barátságos 5000 Ft alá, bár tény, hogy USA-ban 12 USD körül árulják.

Szintén nagyon jópofa dolognak tartom az Oblivion című film zenéjét ami dupla albumként szintén beszerezhető. A film maga szerintem az utóbbi idők legszebben fényképezett sci-fije és a zene roppant mód harmonizál vele. Nem is kétséges, hogy ajánlom mindenkinek bár az ára közel van a 9.000 forinthoz – mivel limitált így szinte biztos, hogy néhány hónap múlva még többért tudjuk csak beszerezni. Csapjatok le rá gyorsan.

A Daft Punk is új lemezzel jelentkezett (VÉGRE!), ráadásul a Random Access Memories dupla 180g európai nyomású lemezen érkezett. A Tron: Legacy szerintem minden idők egyik legjobb filmzenéje (persze szigorúan az elektronikus műfajban), de ha szigorúan sorlemezről beszélünk akkor a 2005-ös Human After All lemez után 8 évvel ez az első Daft Punk lemez. Maga a lemez nagyon jól sikerült – szintén kötelező vásárlás. Itthon 6600 Ft, egy kontinenssel odébb 25 USD.

 

This entry was posted in Egyéb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.