Red Hot Chili Peppers – I’m Beside You [Ltd Vinyl] amazon.uk

Korábban már hírt adtam róla, hogy a Red Hot egy új spéci lemezzel készül a Black Friday-ra, ami az I’m With You album stúdió felvételeikor rögzített, de végül a lemezre fel nem került számokat tartalmazza. Októberben ezt én is – (és gondolom többen is) előrendeltem, de a múlt héten érkezett email tanúsága szerint ez USA-n kívül végül nem beszerezhető státuszba került. Ezért is néztem meglepődve, hogy pár napja viszont felkerült az Amazon UK kínálatába, és előrendelhető. Akit érdekel az tegye meg – nem tudom fizikálisan lesz-e belőle lemez, de hátha mégis egyszerűen hozzájuthatunk.

Itt rendelhető: http://www.amazon.co.uk/Beside-You-VINYL-Chili-Pepper/dp/B00F9EG1M8/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1385538895&sr=8-8&keywords=red+hot+chili+peppers

Red Hot - Im Beside You

One comment to Red Hot Chili Peppers – I’m Beside You [Ltd Vinyl] amazon.uk

  1. facethemusic szerint:

    Ahogy elnézem az EU-s katalógust (novemberi LP megjelenések) szinte ez az egyetlen olyan Black Friday-os kiadvány, amely az európai piacon is megjelenik és nincs rajta olyan fajta szigorú megkötöttség (no export), mint az amerikai kiadványokon. Kapható lesz mindenhol, Angliában, Hollandiában, Németországban, szóval érdemes ráugrani, amíg van belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.