Populáris kitekintés – Pop

A pár nappal ezelőtti ígéretemhez híven – amikor a rockzenékből szemezgettem nagyon óvatosan – most a pop zenék világába kóstolunk bele – szintén nagyon óvatosan. Mint korábban említettem a November és December igen jó hónapok lesznek a vinyl mániákusoknak, a mai megjelenési listákkal együtt már közel 250 féle kiadvány jelenik meg vinylen ebben a két hónapban – és ebben a nagyon kicsi kiadók még benne sincsenek – szóval aki be akar szerezni egy-két lemezt magának a téli hónapokra egyrészről könnyű dolga lesz a választék miatt, más részről pedig igencsak megszenved azzal, hogy a talán szűkös anyagi lehetőségek miatt melyik lemezt / lemezeket válassza. Mindenkinek jó fejtörést és vásárlást előre is!

A mai nap is rendkívül jól indul, hiszen ma lesz / lett elérhető Robbie Williams – Take the Crown lemeze (2LP, 180g, 30USD, és 11.700Ft??? WTF? Mondjon le, stb stb. – Ennél olcsóbban kijön még akkor is ha szállítással együtt megrendeled Németországból (22EUR+15 posta). Ezt komolyan nem is értem.)

Ideális (és drága) karácsonyi ajándéknak ígérkezik a November 9.-én megjelenő The Beatles – The Stereo Vinyl Box Set. Ebben megtalálható minden ami egy vérbeli rajongónak kell – 14db nagylemez, 180g audiophile formában, könyv, poszter, gyönyörű doboz) az ára ennek megfelelően brutális – 500 USD és 105.000 Ft.

A hó közepén Lana Del Rey – Born to Die (Paradise Edition) lemezét rendelhetjük meg. Annyiban átvágva érezhetjük magunkat, hogy míg a CD változatban megtalálható az eredeti Born To Die lemez is addig a vinyl változatban csak egy üres helyet hagynak neki (WTF?) és kapunk egy 8 számos lemezt, amin a következő számok szerpelnek: Ride,American,Cola,” “Body Electric,” “Blue Velvet,” “Gods and Monsters,” “Yayo,” “Bel Air”. 20USD és 4700 Ft-os ár társul hozzá. (Kattints a számokra a zenéért)

November vége fele (hivatalosan 27) Alicia Keys – Girl on Fire lemeze érkezik,  (1LP, 23USD, 5000 Ft), amelyik az énekesnő ötödik studió lemeze. A címadó dal “Girl on Fire” már hallható a rádiókban és látható a zene tévékben, youtubeon. (http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA). A lemez jó áron érkezik, szóval ellentétben Williams úrral, símán vállalható a beszerzése.

A fűrészes elektronikus zene (van aki szerint viszont ez már nem is zene) kedvelőinek jó hír, hogy majd egy évvel a CD megjelenése után Skrillex – Bangarang EP-je is elérhetővé válik vinyl formátumban. 7 számos lemez 25 USD és  5.890 Ft-os áron érhető el.

http://www.youtube.com/watch?v=YJVmu6yttiw

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.